Advies over de Omgevingswet

Naast onze trainingen bieden wij sinds begin 2024 ook advisering over de Omgevingswet aan. Deze advisering noemen wij de strippenkaart, gebaseerd op het oude systeem van strippen afstempelen in de bus.

Wanneer je bij K2 Omgevingswettraining een strippenkaartabonnement afsluit, dan ‘reserveer’ je een aantal uren of dagen in een bepaald kalenderjaar. De gereserveerde tijd is dan voor jou of jouw organisatie beschikbaar en hierop kan een beroep worden gedaan als je een vraag hebt over de Omgevingswet.

K2 strippenkaart advies over de Omgevingswet

De advisering die wij vervolgens bieden, kan bijvoorbeeld bestaan uit de volgende onderdelen:

Hoe werkt de strippenkaart?

Per vraag, uitzoekklus, of gesprek met ons kun je steeds één of meer ‘strippen’ van de strippenkaart afstempelen. Hoeveel ‘strippen’ (uren) jouw vraag kost, is afhankelijk van het type vraag dat je stelt en hoeveel uitzoek/bespreektijd het kost om deze vraag te beantwoorden.

K2 Omgevingswettraining - Kornelis en Kristel

Zelf de regie in handen

K2 Omgevingswettraining zal de per maand daadwerkelijk gebruikte uren na afloop van de betreffende maand factureren en hierbij vermelden hoeveel van de in totaal gereserveerde uren al zijn verbruikt. Aan het eind van het kalenderjaar heb je dus alleen de gebruikte uren betaald. De niet gebruikte uren komen automatisch te vervallen. Indien gewenst kan er voor het nieuwe kalenderjaar weer een nieuwe strippenkaart worden aangeschaft.

Door zelf het aantal door K2 te reserveren uren op je strippenkaart te kiezen, heb je altijd zekerheid over het maximale bedrag dat je per kalenderjaar kwijt bent. Ook kun je bepalen in welke gevallen je onze advisering al dan niet inzet.

Zo houd je zelf de regie!

Scroll naar boven