Klanten over K2

In juni 2023 zijn wij met K2 Omgevingswettraining gestart, maar we hebben inmiddels al veel trainingen verzorgd. Op deze pagina kun je lezen wat enkele van onze klanten over K2 zeggen. 

Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant

“De combinatie van de vergunningverlenerskant van Kristel en de adviseurskant van Kornelis geeft een verhelderend inzicht. Het was erg fijn dat er echt maatwerk werd geleverd op wat wij als Omgevingsdienst vroegen. Tijdens de training was er voldoende ruimte voor vragen en discussies en werden casussen behandeld. Dit maakte het tot een dynamische training waar ik en mijn collega’s heel positief over zijn.”

Ellen Hendriks-Reintjes
Vergunningverlener agrarisch bij Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant

Groepsfoto met certificaat - training Omgevingswet

TAUW

De Omgevingswet of je er nu blij mee bent of niet, goed voorbereid moeten we zeker zijn. Daarom hebben wij naast onze eigen interne trainingen en uitzoek acties, een op maat gemaakte training van Kornelis Jorna en Kristel Stassen-Flinzner gevolgd. In de training was veel ruimte voor vragen, discussie en Omgevingswet issues waar we tegen aanlopen. Met de kennis uit deze praktische training kunnen wij onze industriële klanten nog weer beter helpen.

Rosalie Geerlinks – teammanager vergunningen bij TAUW Nederland

Logo TAUW

Horizon Advies

“K2 Omgevingswettraining is ook, of juist, voor kleine adviesbureaus en zelfstandigen de ideale partner. De introductietraining Omgevingswet was erg waardevol, mede ook door de informele sfeer en aanwezigheid van gelijkgestemden. Voor nu aan de slag met de begeleiding van omgevingsplannen en BOPA’s😀. Ik houd het aanbod goed in de gaten.

Bram Derikx – eigenaar Horizon Advies

Bram - Horizon Advies

Milieucollectief

“Recent een training gevolgd bij Kristel en Kornelis van K2 omgevingswet training. Vooraf zelf specifieke onderwerpen kunnen aanbrengen die in de training verwerkt waren. Goed verzorgd algemeen ochtendprogramma waar alle relevante onderdelen aan bod kwamen. S`middags ruimte voor casussen en verdieping. Ook de extra service na afloop training als uitwerking vragen training en update wijzigingen OW wordt erg gewaardeerd. Kortom erg tevreden en aan te bevelen. Kom zeker nog een keer terug voor een verdiepingscurus.

Jeroen Fleurkens – eigenaar/adviseur Milieucollectief

Milieu Collectief

Selectie van onze klanten

In-house training

Open inschrijving

Strippenkaart advisering

Meer referenties zijn te vinden op onze LinkedIn profielen. 

Scroll naar boven